blogname

112
schagen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brutale olifantendiefstal


Zondagmiddag 30 juli rond 14:00 uur, zagen 2 klanten die een tuincentrum op de Witte Paal in Schagen verlieten, hoe een man een grote witte zware olifant in zijn auto tilde. Daarbij liet hij de sokkel, waarop de olifant stond, staan.

Deze olifant stond bij de ingang van de winkel. Omdat de klanten de zaak niet vertrouwde, noteerde zij het kenteken van het voertuig waarmee de man wegreed. Nadat ze het winkelpersoneel hierover hadden geïnformeerd, zagen ze dat de man weer terug kwam rijden. Mogelijk kwam hij erachter dat hij de sokkel was vergeten….

Toen de man zag dat het personeel zijn kant opkeek, koos hij eieren voor zijn geld en ging ervandoor.

Toen agenten de man thuis opzochten, zagen we de olifant in de voortuin staan. De verdachte is aangehouden. De olifant, die een verkoopwaarde van €749,00 vertegenwoordigde, staat inmiddels weer terug op zijn sokkel. De 28-jarige verdachte is later die dag met een dagvaarding op zak heen gezonden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws