blogname

112
schagen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Twee aanhoudingen in de horeca


In de nacht van maandag op dinsdag 1 augustus rond 00.15 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling bij een horecagelegenheid in Callantsoog. Ter plaatse bleek een 18-jarige jongen iemand te hebben mishandeld.

Bij diens aanhouding bemoeide zijn eveneens 18-jarige vriend zich met de aanhouding.Agenten hebben hem meerdere keren gevorderd om weg te gaan zodat zij hun werk konden doen. Aan deze vordering werd geen gehoor gegeven waarna ook de vriend is aangehouden.

Van de persoon die was aangehouden voor de mishandeling hadden agenten het vermoeden dat hij onder invloed van drugs was. De politie kan sinds kort personen die zijn aangehouden ter zake geweldsincidenten op drugs testen. De man testte positief op drugs en van hem is bloed afgenomen. Sinds 1 juli wordt geweld dat gepleegd is onder invloed van alcohol of drugs zwaarder bestraft.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws