blogname

112
schagen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Scooter in de sloot gegooid


In de nacht van zaterdag op zondag 6 augustus werden agenten op de Markt in Schagen aangesproken. Er werd hen verteld dat er op de Hofstraat een scooter in de sloot zou liggen, waarbij de verlichting brandde. In het gras lag een helm, een shirt en een borstel.

Omdat het niet duidelijk was of er misschien een persoon in het water zou liggen, is de brandweer ter plaatse gekomen. Na een grondige zoekslag troffen zij geen persoon aan in het water. De scooter is door de brandweer uit het water gehaald. Omdat de scooter op slot was, heeft de politie het vermoeden dat men de scooter in het water gegooid heeft.

De eigenaresse, die even later kwam aanlopen, was zeer ontdaan, omdat ze de scooter nog maar pas in haar bezit had.

Mocht u gezien hebben wie deze scooter in het water heeft gegooid, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2017163858.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws