blogname

112
schagen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Hennepkwekerij


Schagen - Op dinsdagavond deed de politie onderzoek in een woning aan de Seringenhof in Schagen. In de woning werden meerdere vuilniszakken met hennepafval aangetroffen.

Omstreeks 20.20 uur kreeg de politie melding dat er in de woning een hennepkwekerij ontruimd zou worden. Ter plaatse vond de politie een groot aantal vuilniszakken met hennepafval. Ook werden er twee ruimtes aangetroffen waar de kweek had plaatsgevonden.

In de eerste ruimte werd apparatuur opgeslagen. Hierbij ging het bijvoorbeeld om lampen, een pomp en slangen. De politie nam de apparatuur in beslag. Bij controle bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom. In en bij de woning waren er twee verdachten. Het ging om mannen van 24 en 20 jaar oud uit Uithoorn.

De mannen gaven aan dat de restanten van de kwekerij waren aangetroffen na tijdelijke verhuur van de woning. Zij waren een en ander nu aan het opruimen. De politie stelt een onderzoek in.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws