blogname

112
schagen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brutale pinpasdieven aan het werkSchagen - Een 87-jarige vrouw is dinsdag tussen 12.00 en 12.30 uur op laffe wijze beroofd van haar bankpassen. Met deze bankpassen is vervolgens een aanzienlijk geldbedrag gepind.

Het slachtoffer was in het Makado Centrum in Schagen. Moe van het winkelen ging de bejaarde dame even zitten. Blijkbaar werd het slachtoffer al enige tijd in de gaten gehouden door twee vrouwen. Eén van de dames kwam naast de vrouw zitten. De verdachte ging een ‘krantje lezen’. Dat zelfde krantje werd later op de rollator van het slachtoffer gelegd. Deze afleiding was genoeg om uit de portemonnee, die in de rollator lag, de bankpassen te pakken. Daarna gingen de dames er vandoor. Voor het slachtoffer door had dat ze was bestolen was er al geld gepind. De politie onderzoekt de brutale diefstal.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws