blogname

112
schagen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brommerrijder stond gesignaleerd en gepakt met alcohol


De politie heeft zaterdag 16 september een brommerrijder aangehouden die gesignaleerd stond en teveel gedronken had. De jongeman viel op toen hij aan het rondrijden was bij bij het zwembad aan de Wielewaal.

De politie hield de jongeman staande en roken direct alcohol. Hij mocht blazen en blies op straat een "F". Verder bleek bij navraag van zijn persoonsgegevens dat hij gesignaleerd stond voor de belastingdienst en in het opsporingsregister. De jongeman is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Op het bureau blies hij op het ademanalyseapparaat een waarde van 855 ug/l. Het rijbewijs werd ingevorderd. De jongeman mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter verantwoorden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws