blogname

112
schagen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Doe geen zaken met Travellers


Afgelopen week zijn meldingen binnengekomen over mannen die asfalt voor uw oprit proberen te verkopen. Het gaat hier over een groep personen die bekend staan als 'travellers'. Het aanbieden van hun diensten gebeurt in sommige gevallen op dusdanig agressieve wijze dat men niet durft te weigeren. Achteraf blijkt het werk niet of zeer slecht gedaan en moet de klant meer geld betalen dan afgesproken.

De ‘klanten’ worden geïntimideerd om de rekening te betalen.. Deze groep wordt 'travellers' genoemd omdat zij veelal geen vaste woon- of verblijfplaats hebben en verblijven op campings. De politie adviseert om op geen enkele wijze met hen in zee te gaan.

De politie merkt dat zij zich vaak verplaatsen in busjes voorzien van Engelse kentekens. Op de Faceookpagina van ‘Je bent Schagernees als...’wordt al melding gemaakt dat daar al twee voertuigen van travellers bij de asfaltfabriek zijn gesignaleerd.

Helpt u mee met het waarschuwen van de potentiële slachtoffers die waarschijnlijk geen Facebook hebben. Bent u zo vriendelijk om een oogje in het zeil te houden bij uw bejaarde buurman of buurvrouw? Mocht u ze ergens aan het werk zien, bel de politie dan gerust en probeer het kenteken te noteren.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws