Zware mishandeling: getuigen gezocht

03/07

Foto: Politie

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een ernstige mishandeling die plaatsvond in de nacht van zaterdag op zondag in café ’t Geveltje aan de Markt.

Rond 03.30 uur ontstond er een conflict en werd een jongen met een glas in zijn gezicht geslagen. Hij liep hierbij ernstige verwondingen op in zijn gezicht en moest direct naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en hebben inmiddels meerdere getuigen gesproken. De recherche is echter nog op zoek naar mensen die getuige zijn geweest of die meer informatie hebben over de dader.

Bent u getuige geweest van het bovenstaande incident of weet u wie de dader is? Belt u dan s.v.p. met de districtsrecherche in Den Helder via telefoonnummer 0900-8844. Met vermelding van referentienummer 2017136455