Winkeldief aangehouden

Warmenhuizen – Gisterenmiddag kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt.

Ter plaatsen troffen agenten de verdachte welke zij herkende van een melding eerder op de dag. De verdachte zou toen in diverse schuurtjes zijn geweest om de nacht door te brengen in de omgeving van Warmenhuizen. Uit nader onderzoek bleek dat de verdachte ook in het bezit was van een gestolen fiets en andere gestolen goederen. De agenten hebben de man aangehouden en ingesloten in een politiecel in Den Helder.

Tevens hoorde de politie dat de man mogelijke meerdere winkeldiefstallen gepleegd zou hebben in de omgeving van Warmenhuizen/Tuitjenhorn. Mocht dit het geval zijn komen zij graag in contact met gedupeerde winkeliers. U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Mocht u zelf goederen missen uit uw schuur neem dan contact op via 0900-8844.