Contact

Overname van artikelen?
Voor overname van teksten, foto’s of andere publicaties dient u contact op te nemen met info@112nieuwsgroep.nl

voor spoed nieuws tips kunt u bellen met 112 schagen via telefoon nummer 0626036384

Adverteren?
De advertenties op deze site worden verzorgd door Hartvisie. Neem contact op via info@hartvisie-communicatie.nl of bel 085-8770011.

112 Nieuwsgroep

Tips banner
Eindhovense Audrey krijgt haar droomdag van Dream4Kids

Stichting Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject vervult Dream4Kids hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven. Wist u dat gemiddeld 1 à 2 kinderen per klas worden mishandeld? Getraumatiseerde kinderen wonen overal, ook in Eindhoven. Zo ook Audrey. Net als de andere droomkinderen waar Dream4Kids zich voor inzet, heeft Audrey al veel meegemaakt in haar korte leventje. Het was haar droom was om te mogen paard rijden op het strand. Hier heeft Dream4Kids voor gezorgd. Audrey straalde van oor tot oor! Ook mag Audrey een middagje dieren bekijken en fotograferen in dierenpark BestZOO. De babyottertjes zijn duidelijk Audrey’s favoriet; ‘wat zijn ze schattig!’. Om deze onvergetelijke dag af te sluiten hebben we in Oisterwijk Audrey’s favoriete eten gegeten in Little Asia Cuisine: sushi! Het was een dag om nooit te vergeten voor Audrey. Dream4Kids Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! Dream4Kids wil iedereen bedanken die zijn steentje bijgedragen heeft aan deze droomdag. In het bijzonder dreamchasers Jasper en Eline.

Lees verder...
Gewonde agent bij aanrijding politieauto

Heerlen - Agenten die onderweg waren voor assistentie van een collega in nood hebben dinsdagmiddag een verkeersongeval gehad. Mishandeling Een politieagent verzocht bij de ingang van een bankgebouw aan de Honigmannstraat een lastige klant te vertrekken. De man weigerde te vertrekken en mishandelde daarop de agent, die gewond raakte aan zijn hoofd. De politiemedewerker riep daarop de hulp van collega’s in. De vier collega’s die daarop toesnelden, kwamen vervolgens op de Geerstraat met hun dienstvoertuig in botsing met een personenauto. Aanrijding Alle slachtoffers, de vier politiemedewerkers uit het dienstvoertuig en de twee inzittenden van de personenauto, zijn uit de auto’s gehaald en ter plaatse door ambulancemedewerkers medisch gecontroleerd. Eén agent is voor medisch onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis en daar inmiddels weer ontslagen. Beide voertuigen zijn met schade afgevoerd. Het team VerkeersOngevallen Analyse (VOA) en Team Tactische Ondersteuning VerkeersOngevallen (TTOV) onderzoekt de toedracht van de aanrijding. De man die de agent bij het bankgebouw mishandelde, is gearresteerd op verdenking van mishandeling.

Lees verder...
Onderzoek gewonde man

Lelystad - Begin oktober is een zwaargewonde man aangetroffen onderaan de Bovenover loopbrug. De politie zoekt getuigen. Op donderdag 4 oktober rond 23.00 uur vonden voorbijgangers een gewonde man onderaan de Bovenover loopbrug. De man is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Op basis van de verklaring van de man is een onderzoek gestart. Zo is forensisch onderzoek gedaan en een buurt,- en passantenonderzoek. Dit heeft tot nu toe een aantal concrete aanwijzingen opgeleverd. Duidelijk is geworden dat er getuigen zijn van dit voorval. De politie vraagt deze getuigen zich met klem te melden. Getuigen De politie wil graag weten of er mensen zijn die op 4 oktober rond 23.00 uur in de omgeving van de loopbrug iets hebben gezien of gehoord dat in relatie zou kunnen staan met de zwaargewonde man. De man droeg die avond een grijs t-shirt en een groene broek. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Lelystad, via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Lees verder...
Verdachte van steekpartij aangehouden

Amersfoort - De politie heeft een man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij een steekincident dat plaatsvond in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober. Rond 2.55 uur kwam een melding van een steekpartij bij een horecagelegenheid aan de Maanlander. Agenten gingen erheen en troffen een gewonde man (24 uit Utrecht) aan. Ambulancepersoneel onderzocht hem en nam hem mee naar een ziekenhuis voor medische behandeling. De verdachte was er samen met anderen vandoor gegaan in een auto richting de Rondweg Noord. Agenten zochten nog in de omgeving en liepen de uitvalswegen na, maar de auto met de verdachte werd niet meer aangetroffen. Omdat het kenteken bekend was, kon de politie de man, 34 uit Amersfoort, op maandag 23 oktober alsnog aanhouden. De politie zet het onderzoek voort.

Lees verder...
Achtervolging leidt tot aanhouding

Den Haag - De politie hield dinsdagochtend 23 oktober een 22-jarige man uit Den Haag aan na een achtervolging in het centrum van Den Haag. Rond 10.45 uur controleerden handhavers de bestuurder van de auto op de Kempstraat. Tijdens deze controle beledigde de man de handhavers en ging hij er plotseling met hoge snelheid vandoor. Al snel zetten verschillende agenten de achtervolging in, waarbij de verdachte onder meer door rood en op het trottoir reed. In totaal beschadigde hij drie voertuigen, niemand raakte gewond. Uiteindelijk lukte het de politie om de man in de Van der Neerstraat aan te houden.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws